tag:blogger.com,1999:blog-30229916.post7881156996255333435..comments2023-06-01T14:07:09.313+02:00Comments on Topiary, formklippning av buskar, träd: Framhäv det vildaHannele på Hisingenhttp://www.blogger.com/profile/16953503801989292994noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-30229916.post-22289889886213269412010-08-09T22:00:23.382+02:002010-08-09T22:00:23.382+02:00Olgakatt, låter spänannde, fast "e in på bara...Olgakatt, låter spänannde, fast "e in på bara revbenen" är jag inte så förtjust, för då kan busken producera onödigt mycket vattenskott. <br />Hamling är många som inte förstår, men det är ju en gammal tradition, som är mycket vackert, när man gör rätt. Har man ett gammalt hamlat träd, bör man fortsätta.Hanneles bokparadishttps://www.blogger.com/profile/08890620399518482348noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30229916.post-70413447789469047902010-08-09T12:25:09.578+02:002010-08-09T12:25:09.578+02:00Har just snaggat min hasselbuske in på bara revben...Har just snaggat min hasselbuske in på bara revbenen - den behövde förminskas och föryngras. Jag klipper den till ett klot. Senast jag hårdbantade den för ca 10 år sedan kom en bekant som blev arg och sa att jag förstörde den. Hon tog tillbaka sen när den blev fin igen! En bloggare ondgjorde sig för en tid sedan över en granne som, i hennes ögon, förstörde sina träd varje år. På bilderna såg man fint hamlade träd! Som du säger, många missuppfattar tyvärr detta med formklippning. Sen får man ju acceptera att smaken är olika!olgakatthttps://www.blogger.com/profile/15019974100098447650noreply@blogger.com